• motocross_hop_big.jpg
  • motocross_foden_ud_sving.jpg

Klubkontingent

Kontingentet hos Ballerup Skovlunde motocross klub koster årligt 850,-
Har man mere end et barn som er aktiv køre i klubben, betaler man årligt 425,- for barn nummer 2, 3, 4 osv.....
Hvis man som maxi-køre ønsker passivt medlemskab koster dette årligt 425,-.
Kontingentet indeholder mellemskab hos BSmotocross. Adgang til klubbens faciliteter, træning på banen.

VED MEDLEMSKAB FORPLIGTET MAN SIG TIL AT DELTAGE I VEDLIGEHOLDELSE AF BANE.
MAN VIL VED INDMELDELSE FÅ ET VIRTUELT KLIPPEKORT MED 3 ARBEJDSKLIP.
DISSE KLIP SKAL AFDRAGES VED ARBEJDSDAGE SAMT ANDRE OPGAVER VED BANEN.
MANGLER MAN AT AFDRAGE KLIP VED ÅRETS UDGANG, VIL MAN BLIVE OPKRÆVET 500,- PR. KLIP, SOM IKKE ER AFDRAGET.
MANGLENDE BETALING VIL MEDFØRE RESTANCE HOS DMU.

Kontingent indbetaling skal ske via dette link: http://klubmedlemskab.dmusport.dk/

En guide til brugen af DMU betalingsporrtal kan findes HER!

DMU licens

Udover kontingent, skal der tegnes kørerlicens hos DMU.
DMU licensen koster mellem kr. 0,- og kr. 2150,- pr. sæson afhængig af typen.

Her er en liste over alle licenstyper og priser (år 2016) gældende for 3-12 år.

Indslusningslicens alle 0,-
Junior Begynder 3-6 år 600,-
Junior A 600,-
Junior B 600,-
Junior C 600,-
Træningslicens Junior 400,-

Se flere typer licenser og priser. Klik her for download pdf

Hvilken licens er den rigtige for dig??

DMU Indslusningslicens er for alle årgange. Den giver kun tilladelse til kørsel/træning i egen klub.
Man må ikke deltage i løbsarrangementer eller deltage i træning i andre klubber.
Og licensen er kun gældende det første år man køre.

DMU Junior Begynder 3-6 år giver adgang til at træne og deltage i løb i alle klubber som er under DMU.
Licensen kan tegnes fra det år man fylder 3 år, til og med det år man fylder 6 år.
Licensen må max. tegnes 2 år i træk. Og gælder kun ved motorstørrelser 50ccm 2takt eller 70ccm 4takt.

DMU Træningslicens Junior er for alle til og med 17 år. Licensen giver adgang til træning på alle DMU baner. Men man må ikke deltage i løb. Licensen gælder for motorstørrelser 50ccm-85ccm 2takt og 70ccm-150ccm 4takt.

DMU Junior C licens er for kører som vil træne og køre løb under DMU. Og er for kører som ikke har point nok til at køre i B-klassen. Licensen kan tegnes til og med det år man fylder 17 år og gælder for motorstørrelser 50ccm-85ccm 2takt og 70ccm-150ccm 4takt.

DMU Junior B licens er for kører som vil træne og køre løb under DMU. Rytteren skal som minimum har opnået 20 oprykningspoint. Licensen kan tegnes til og med det år man fylder 17 år og gælder for motorstørrelser 50ccm-85ccm 2takt og 70ccm-150ccm 4takt.

DMU Junior A licens er for kører som vil træne og køre løb under DMU. Rytteren har opnået placeringer i DM, SM eller FM/JM. Licensen kan tegnes til og med det år man fylder 17 år og gælder for motorstørrelser 50ccm-85ccm 2takt og 70ccm-150ccm 4takt.