** OBS **

Vi kan ikke tilbyde prøvekørsel i Juni og Juli grundet ferieperiode.

 BEMÆRK: Vor prøvemaskiner er op 11-12 år ( maks 150 cm ) Vi kan desværre ikke tilbyde ældre børn muligheden. Her henviser vi til andre klubber.

 

Hos BSmotocross er det muligt at prøvekøre en motocrosser. For går man med tanken om, at man godt kunne tænke sig at starte til motocross, kan det være en rigtig god ide at prøve det, inden man som familie beslutter sig for at starte for alvor.

Kom forbi banen om den sidste søndag i måneden mellem kl. 10-14. Denne dag er det muligt at prøve sporten og høre mere om hvordan man kommer igang. I vinterperioden 1/12-28/2 er der lukket for prøvekørsel. 

Der kan IKKE aftales tid via hjemmesiden, telefon, Facebook eller mail.. 

Pris for prøvetur er 500,- Her får man grundig instruktion, alt nødvendigt sikkerhedsudstyr. Samt 3 x 15 min kørsel.
Hvis prøvekørslen udmunder sig i et medlemsskab i klubben, gives der 200,- i rabat ved indmeldelse.

Underneden ses de forskellige prøvemaskiner som klubben råder over til prøvekørsel

 

FOR DE MINDSTE

Yamaha PW50 med sidevogn er for de aller mindste. Her har forældre mulighed for at sidde med og hjælpe barnet rundt på banen. En Yamaha PW50 er en rigtig fin begyndermaskine, som henvender sig til børn fra 3 år til 5 år.

Yamaha PW 50 med sidevogn

FOR DE SMÅ

Yamaha TTR50 er for de små, som er stabil på en almindelig cykel med pedaler. Denne crosser har en meget blid og rolig 4 taktsmotor med 3 gear og slyngkobling. Med slyngkobling menes der, at barnet ikke selv skal koble ind og ud ved start, og mellem gearskift. Maskinen henvender sig til børn fra 4 år til 7 år.

Yamaha TTR50 til de små

FOR DE STØRRE

Yamaha TTR90 er for de lidt større børn. Maskinen er udstyret med en større motor og er lidt højere end TTR 50´eren. Maskinen henvender sig til børn fra 6 år til 11 år.

Yamaha TTR90 til de unge